Donkere verkleuringen weg met de pigment behandeling

Bij Dermavisie hebben ze de perfecte pigment behandeling met het juiste resultaat! Dermavisie voert de pigment behandeling uit met een IPL apparaat. Dit apparaat werkt op basis van licht met een bepaalde golflengte. Het richt zich op het specifieke doelweefsel. Door de warmte die vrijkomt, wordt het weefsel gecontroleerd verbrand waarna er een korstje ontstaat, deze eraf valt en u vervolgens geen pigmentvlek meer heeft.

Dit is ook precies hoe de behandeling bij mij verliep.

Voorafgaand aan de behandeling kreeg ik eerst een gesprek met de huidtherapeut die mij alle benodigde informatie zou uitleggen en ik mijn vragen kon stellen. Zo kreeg ik te horen dat ik voor de behandeling de huid niet door de zon, zonnebank of zelfbruiner gebruind mag worden. De behandeling zelf viel heel erg mee. Je voelt wel prikjes maar deze zijn niet heel erg pijnlijk. Na de behandeling voelt de huid warm aan en is het een beetje rood. Deze roodheid trok na enkele uren weer weg. Heel fijn is dat het resultaat snel zichtbaar is wanneer je graag van een pigmentvlek af wilt door middel van de pigment behandeling.

Wat kan behandeld worden met de pigment behandeling?

  • CafĂ©-au-lait vlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Post-inflammatoire hyperpigmentie
  • Poikyloderma van Civatte / Zonnehals
  • Sproeten