Vrij bewegen zonder enige beperking

fysiozandt

Bewegen is volgens veel mensen de normaalste zaak van de wereld, lopen, sporten, zwemmen en andere sporten doen veel mensen wekelijks of dagelijks. Maar wat als dat bewegen nu eens veel moeilijker gaat, of nog veel erger je kunt sommige dingen niet meer doen omdat je teveel pijn ervaart. Fysio ’t Zandt kan je helpen om weer als voorheen te bewegen, professionele begeleiding waarbij er een persoonlijk behandelplan wordt gemaakt. Dit plan heeft maar één doel, weer bewegen zonder pijn of klachten te ervaren. Weer optimaal je spieren en gewrichten kunnen belasten en bewegen.

Intensief en zwaar werk

Fysio 't Zandt

Wanneer je zeer intensief je gewrichten belast en dit doet in een verkeerde houding of belasting kan het voorkomen dat je klachten krijgt. De gewrichten zijn er niet op gebouwd op een andere manier belast te worden dan je lichaam gewend is. Pijn en andere klachten zijn in heel veel gevallen een teken dat je de gewrichten niet op de goede manier gebruikt. Blijf je dit doen dan zullen de klachten alleen maar verergeren, en is het ergste geval kun je bepaalde bewegingen en handelingen niet meer uitvoeren. Wil je dit voor zijn dan is het goed om een afspraak te maken bij Fysio Veenendaal voor een intake gesprek.

De passie van de fysiotherapie Veenendaal is terug te vinden in de manier van werken. Tijdens de behandeling merk en voel je dat hij maar één doel heeft. Zo snel en goed mogelijk ervoor zorgen dat je weer lekker vrij kunt bewegen, zonder pijn of andere klachten te ervaren. Een professionele diagnose vooraf aan de behandeling, een plan die gericht is op je lichaam. Ieder lichaam is anders en heeft een andere aanpak nodig. Na een paar behandelingen merk je al resultaat van het plan van aanpak met bewegen.