Helios-klinieken: nu ook voor Nederland

Klinieken

Je denkt er weleens aan om je in het buitenland te laten behandelen? Dat kan! In de helios-klinieken groep vind je een betrouwbare parten op het gebied van gezondheidszorg. De Klinieken van Helios staan volledig voor je klaar om je perfect van dienst te zijn.

Wie zijn wij?

helios-klinieken

Wij stellen voor: de helios kliniek Krefeld, helios kliniek Krefeld – Hüls, de Helios revalidatiekliniek in Bad Berleburg en de revalidatie-afdeling Helios Krefeld – Hüls. Wij zijn een gezondheidsorganisatie met 111 hospitalen bij ons aangesloten en bieden ziekenhuis- en poliklinische patiëntenzorg aan op de Duitse Kliniekenmarkt. Dit maakt onze organisatie een van de meest toonaangevende leiders in de gezondheidszorg. Met de beschikking over ongeveer 35.000 bedden en 73.000 ervaren medewerkers is je opname gegarandeerd en ben je voorzien van adequate zorg.

Wat bieden wij u aan?

Behandeling

Wij bieden ook aan de Nederlandse patiënt zeer uitgebreide mogelijkheden aan behandelingen en opname in één van onze klinieken aan. Onze Nederlandstalige medewerkers zorgen ervoor dat alles rond je opname in orde wordt gemaakt. Ook dienen zij als intermediair bij de communicatie tussen jou en de arts. Nadat je bent behandeld, wordt jouw dossier naar je huisarts opgestuurd.

Contact opnemen

Door het contactformulier in te vullen, kun jij op onze site vrijblijvend je vragen in het Nederlands stellen. Onze Nederlandssprekende medewerkers gaan zorgvuldig met jouw vragen om en staan je gauw te woord. Uiteraard kun jij ook bij het Zorgloket Duitsland in Nederland voor informatie terecht. Binnen een mum van tijd ben je voorzien van de nodige informatie en kan het proces zijn loop beginnen.

Vragen over het aanbod en de zorg van Helios Kliniekengroep? Aarzel niet en maak contact met een van de klinieken van Helios. Ook voor de Nederlandse patiënt geldt: helios-klinieken, uw gezondheidspartner!