Haartransplantatie ondergaat mijn partner

Kliniek Veldhoven

Haartransplantatie ondergaan, mijn partner is eraan toe. Hij baalt namelijk enorm van het feit dat hij nu al kaal wordt. Zelf is hij net pas 28 geworden en nu al flink kaal. Doordat hij zich hier  enigszins voor schaamt draagt hij continu een muts of pet. Zolang het maar niet gezien kan worden en dat vind ik ook vervelend. Ik hou namelijk van mijn partner hoe dat hij is, zonder een hoofddeksel dus.

HaartransplantatieZodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een behandeling. Het liefst een Haartransplantatie waarbij er haarzakjes worden gebruikt van een andere plek van het lichaam. Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik terecht gekomen op de website van Kliniek Veldhoven.

Informatie over een Haartransplantatie

Een Haartransplantatie gebeurt onder volledige bewustzijn. De haarzakjes worden van een andere plek gepakt. Die worden gecontroleerd of  dat zij geschikt zijn om over te zetten. Als er voldoende haarzakjes zijn, dan worden die een voor een weer terug gezet in het hoofd. Dit trok zelfs mijn interesse! Hierdoor heb ik het naar mijn partner gestuurd en daar kreeg ik al vrij snel een enthousiaste bericht op terug.

Samen met mijn partner zijn wij naar Kliniek Veldhoven geweest. Onze eerste kennismaking was erg goed verlopen. Nadat mijn partner er zeker over was dat hij dit wilde ondergaan, hebben wij een definitieve afspraak gepland. Nog geen week later kon hij er al terecht en ik ben mee geweest. Bij binnenkomst werd het hem helemaal uitgelegd hoe dat zij te werk gaan. Onder het genot van een kop koffie mocht ik toekijken hoe dat de behandeling plaats vond.

MAC lift

Erg secuur gingen zij te werk en dat was fantastisch om te zien! De haarzakjes werden nagekeken en opgegeven moment konden die op het hoofd worden geplaatst. Voordat ik het wist konden wij alweer met de auto op weg naar huis.