Thalgo Collagen Cream

Anti-age

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid haar elasticiteit. Rimpels en lijnen worden zichtbaar en de huid begint te hangen. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door een tekort aan collageen. Collageen is een stofje in je huid die ervoor zorgt dat de huid in staat is om vocht vast te houden. Wanneer de huid geen vocht meer vasthoudt, droogt deze uit. Rimpels ontstaan en de huid verliest haar elasticiteit. Hoe ouder we worden, hoe minder collageen onze huid kan aanmaken. Bepaalde anti-age producten kunnen je hier een handje mee helpen.

            De Thalgo Collagen Cream is zo’n anti-age product. De crème voorziet de huid van een enorme hydratatie door haar hoge dosis collageen. Direct zullen de eerste tekenen van huidveroudering worden bestreden, rimpels worden verzacht en de huid weer soepel aanvoelen. De crème weet de huid te stimuleren om de productie van zowel collageen als elastine voort te zetten. Hierdoor worden zelfs de diepste lijntjes van binnenuit opgevuld en rimpels in de toekomst voorkomen.

            Naast het verzorgen van de huid en het creëren van een egaal, zacht en jonger uitziend oppervlak, zorgt de Thalgo Collagen Cream ook voor de juiste bescherming. Schadelijke invloeden van buitenaf beschadigen de huid zodat deze niet meer in staat is om collageen en elastine aan te maken. Bij zulke invloeden kan je denken aan luchtvervuiling, zon, roken, temperatuurswisselingen en wind. De crème weet een beschermend laagje te vormen op de huid zodat deze schadelijke invloeden de huid minder snel zullen aantasten.

            De Thalgo Collagen Cream heeft een paar eigenschappen die zeker het benoemen waard zijn:

  • De productie van elastine en collageen wordt gestimuleerd
  • De huid wordt beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf
  • Rimpels worden van binnenuit opgevuld
  • De crème heeft een fijne en rijke textuur
  • Je huid krijgt een gezonde en jonge uitstraling

Breng de Thalgo Collagen Cream ’s ochtends aan voor een ultieme bescherming en ’s avonds voor de geweldige verzorgende werking. Breng de crème altijd aan op een gereinigde huid en vergeet niet je hals en decolleté in te smeren. Laat de rijke emulsie even intrekken en je bent klaar om te gaan of om je make-up aan te brengen.

            Naast de Thalgo Collagen Cream heeft Beautyfashionshop natuurlijk nog veel meer producten die je huid jong en stralend houden. Neem eens een kijkje in ons brede assortiment aan anti-age producten en geniet bij ons altijd van de scherpste prijzen en de beste aanbiedingen.