Gezondheidskussen aanschaffen

Gezondheidskussen

Vanaf het moment dat ik een gezondheidskussen heb aangeschaft, slaap ik als een roosje. Dat was voorheen heel anders, want toen liep ik de hele nacht te draaien. In slaap vallen lukte met geen mogelijkheid. Gevolg was dat ik de hele dag brak was en mij niet goed kon concentreren op mijn werk. Nadat ik voor de zoveelste keer een slapeloze nacht had gehad, ben ik eerst naar de huisarts gegaan. Daar kreeg ik de tip om geen koffie, of andere producten te nuttigen die mijn slaap konden verstoren. Deze regels heb ik een maand volgehouden, maar ook hierdoor lukte het mij niet om in slaap te komen. Nadat ik weer naar de huisarts was gegaan, kreeg ik deze keer slaaptabletten mee. Ik heb wel kunnen slapen hierop, maar niet alleen in de nacht. Overdag liep ik als een zombie op mijn werk. Tot ik een geweldige tip van iemand kreeg om een afspraak met Medipas te gaan maken.

Gezondheidskussen

Dankzij het gezondheidskussen kan ik weer slapen

Een afspraak met Medipas had ik zo gemaakt. Hier heb ik uitgelegd wat er met mij aan de hand was. Zo werden mijn kussen en bed nagekeken en hier bleek al uit, waarom ik zo slecht kon slapen. Vooral mijn kussen was de boosdoener. Deze veroorzaakte dat ik niet goed lag en hierdoor mijn slaap niet kon vatten. Vooral mijn slechte houding in bed veroorzaakte mijn klachten. Op aanrader van dit familiebedrijf heb ik een ander kussen aangeschaft. Een model die een drukverlagende werking heeft. Dit ligt fijner en zorgt ervoor dat je van een contante nachtrust kan genieten. Mijn oude model lag niet fijn en hierdoor was ik steeds een ander houding aan het zoeken om toch te kunnen slapen. Deze juiste houding heb ik met het oude model nooit gevonden.

Gezondheidskussen

Fysiotech hoofdkussen

Vanaf het allereerste moment dat ik dit kussen in gebruik had genomen, heb ik heerlijk kunnen slapen. Voordeel is dat dit model i diverse hoogtes te bestellen is. Voor iedere persoon kan nu een kussen worden geleverd war je heerlijk op kunt liggen. Je merkt meteen dat je hierdoor goed ligt. Door hier gebruik van te maken is bewezen dat de nekwervels in de juiste stand komen te liggen. Hierdoor krijgen de zenuwbanen de juiste ruimte om optimaal te kunnen functioneren. Eindelijk krijg ik weer mijn welverdiende nachtrust, dankzij het Fysiotech gezondheidskussen.