Fysiotherapie Veenendaal hielp me met mijn Vierdaagse blessure

Fysiotherapie Veenendaal

Fysiotherapie Veenendaal kan veel voor je betekenen. Zo hebben ze mij van mijn blessure afgeholpen. Vorige week was de Nijmeegse vierdaagse en ik was ingeloot. Dit werd ook gelijk de eerste keer dat ik ging meelopen. Je kan wel begrijpen dat ik er erg veel zin in had. Na maanden trainen en vele kilometers te hebben gemaakt was die dag er dan eigenlijk. Het was tijd om te starten. Ondanks de warmte verliepen de eerste paar dagen erg goed. Gelukkig werden er op veel plekken drinken uitgedeeld, zodat je lichaam voldoende vocht binnen kreeg.

Professioneel

Fysiotherapie Veenendaal staat voor je klaar

Zoals ik al zei, gingen de eerste paar dagen goed. Nu kan je het waarschijnlijk wel aanvoelen dat er iets negatiefs komt. Dat klopt ook. Op de derde dag moest ik nog een kilometer of dertien toen het in mijn voet schoot. Zover ik me herinner had ik niks raars gedaan. De pijn was erg intens en ik kon er ook bijna niet op steunen, laat staan er mee lopen. Met een grote domper was dit dus het einde voor de vierdaagse voor mij. Er zat namelijk niks anders op om te wachten totdat ik werd opgehaald en teruggebracht.

Oefeningen

Het duurde ook niet lang voordat mijn voet begon op te zwellen. In eerste instantie dacht ik dat ik mijn voet verzwikt had. Door eerdere prettige ervaringen besloot in mijn fysiotherapie in Veenendaal weer te bellen. Wellicht kunnen zij me meer vertellen en helpen. Met een geluk bij een ongeluk had ik thuis nog een paar krukken staan, waardoor ik mijn voet niet hoefde te belasten. Met krukken en al ging ik naar fysiotherapie Ellekoot toe. Daar heb ik mijn verhaal uitgelegd. Wat bleek, ik had twee tenen gebroken. Hoe ik dat voor elkaar heb gekregen, goeie vraag. Nu maar even rustig aan doen en hopen dat het snel weer genezen is.