Online bestellen bij grote Smartshop

Ik vind het echt geweldig dat ik nu online kan bestellen bij de Smartshop omdat ik liever niet naar de zaak zelf ga, puur om het feit dat ik dan een kwartier door de stad moet om vervolgens in een redelijke drukke winkel moet gaan zoeken naar verschillende artikelen. Dit neemt allemaal flink wat tijd in beslag aangezien ik dan aan het personeel moet gaan vragen of ze het artikel hebben wat ik zoek, of ik ben bang dat de afmetingen niet kloppen en dat ik weer terug moet naar de winkel. Het is best een gedoe om naar de Smartshop te gaan zoals we allemaal wel weten. Daarom vind ik het perfect dat ik op de webshop uit een groot assortiment kan kiezen, rustig op mijn gemak online kan betalen en dan wordt alles wat ik besteld heb bij mij thuis afgeleverd. Laatst had ik nog wat zaadjes nodig en dan moet ik elke keer als ik ze nodig heb heen en weer. Dan vind ik het stukken makkelijker als ik ze bijvoorbeeld een keer per week kan laten bezorgen. Ik vind het dan ook zeker een upgrade.