Bodyfit biedt een breed scala aan spa’s aan

Jacuzzi

Geef je tuin nog meer luxe met een spa van Bodyfit! Binnen het assortiment van deze webwinkel vind je diverse modellen en soorten spa’s. Naar wat voor type spa ben jij momenteel op zoek? Kies bijvoorbeeld voor een prachtige Starline spa met een houten omranding. De houten omranding zorgt ervoor, dat de spa naadloos aansluit op de natuurlijke uitstraling van je tuin. Je kunt deze spa’s in verschillende formaten bestellen. Het is immers geen gezicht, als de spa te nadrukkelijk in de uitstraling van je tuin aanwezig is. Een Starline spa is niet de enige optie die geboden wordt bij Bodyfit.

Bodyfit

Een nieuwe spa kopen bij Bodyfit

Een alternatief voor een Starline spa kan een zogenaamde zwemspa zijn. Dit is een spa die in de tuin wordt ingebouwd, door hiervoor eerst een groot gat te graven. Zoals de naam van het product al doet vermoeden, is de spa groot genoeg om hierin te kunnen zwemmen. Het gebruik van een dergelijke spa is alleen interessant, wanneer je hier voldoende ruimte voor hebt in de tuin. Daarbij kosten deze spa’s relatief veel energie. Het is daarom alleen aantrekkelijk om voor zo’n spa te kiezen, wanneer je ook daadwerkelijk van plan bent om in de spa te zwemmen. Mocht je de spa alleen ter ontspanning gebruiken, dan is het vaak slimmer om voor een kleiner model te kiezen.

Zwem spa

Aandachtspunten bij de aanschaf van een spa

Wanneer je een nieuwe spa koopt, zijn er verschillende aandachtspunten om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan het formaat van de spa, maar ook aan het aantal bubbelgeneratoren in de spa. Het aantal bubbelgeneratoren bepaalt hoe hevig de bubbels in de spa zullen zijn. Daarbij is het verstandig om direct verschillende onderhoudsproducten bij de spa te bestellen. Zo voorkom je dat kritieke onderdelen van de spa al snel versleten raken.