Opleiding ploegleider BHV: dit is de beste!

opleiding ploegleider BHV

opleiding ploegleider BHV opleiding ploegleider BHVVorige maand heb ik eindelijk een opleiding ploegleider BHV gevolgd. Dit is iets wat ik al langere tijd wilde gaan doen, maar het was nooit nodig. Bij ons op kantoor was onze leidinggevende namelijk altijd degene die de bedrijfshulpverleners aanstuurde. Nu is het zo dat hij binnenkort een langere tijd weg gaat naar het buitenland voor zaken. In die periode is het natuurlijk noodzakelijk dat iemand die taken van hem over neemt. Nu was er niemand die het heel erg graag wilde doen, behalve ik. Om die reden ben ik toen ook gevraagd om deze cursus te gaan volgen. Hier keek ik ongelofelijk naar uit en ik kon dan ook bijna niet wachten tot het ging beginnen.

Het ging super makkelijk

Toen ik eenmaal aankwam bij de locatie van mijn opleiding tot ploegleider BHV, had ik er ongelofelijk veel zin in. Wel vond ik het een beetje spannend dat ik hier alleen was, maar dat bleek achteraf helemaal nergens voor nodig. Iedereen was erg aardig voor me en er waren meer mensen in hun eentje, dus daar had ik makkelijk contact mee. De instructeurs zijn heel erg goed in hun vak en daardoor leerde ik erg snel nieuwe dingen bij. Uiteindelijk was het examen een eitje en heb ik die ook met vlag en wimpel gehaald. Mocht jij benieuwd zijn naar alles wat zij jou te bieden hebben, neem dan zeker eens een kijkje op de website van G4s. Hier vind jij meer informatie over alle trainingen met daarbij de praktische zaken.