Bogaard Kliniek gaat voor een persoonlijke service

Bij Bogaard Kliniek staat u centraal. Wij gaan voor een persoonlijke service, een goede behandeling en een perfect eindresultaat. Ons behandelteam bereidt u goed voor, zodat u met een goed gevoel de behandeling tegemoet gaat. Wij zorgen ervoor dat u weer een stralende lach heeft.

Bogaard Kliniek biedt u de beste oplossing

Bogaard Kliniek vindt dat mooie tanden en een mooie lach voor iedereen bereikbaar moet zijn. Samen met u kijken onze specialisten wat de beste oplossing is voor uw gebit. Wij bieden u altijd een betaalbare oplossing van een hoogwaardige kwaliteit. Onze kliniek is opgericht in 2012 en richt zich volledig op gebitsreconstructies met behulp van implantaten, gebitsprotheses, kronen en bruggen.

Kwaliteit en service staat bovenaan

Bij de Bogaard Kliniek staat kwaliteit en de juiste service bovenaan. Zo werken wij met keurmerken en zijn wij altijd bezig om onze behandelingen nog meer uit te breiden. Bovendien beschikt onze kliniek over een ISO-certificatie. Wilt u een afspraak maken voor een gebitsreconstructie? Bogaard Kliniek hanteert korte wachttijden, zodat u snel bij ons terecht kan voor een consult. De looptijd van een behandeling is afhankelijk van het type behandeling dat u wilt.